top of page
Search

Hoe Hydraloop werkt en wat waterrecycling voor jou kan doen

Hydraloop is een baanbrekende oplossing voor waterrecycling die helpt om zowel water als energie te besparen. Dit systeem vermindert het waterverbruik en de afvalwateruitstoot met 25 tot 45%, en verkleint je ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Hoe werkt Hydraloop?


Hydraloop maakt gebruik van zes geavanceerde waterbehandelingstechnologieën zonder gebruik van filters, membranen of chemicaliën. Dit zorgt voor duurzaam en onderhoudsarm waterrecycling:


 1. Sedimentatie: Vuildeeltjes zakken naar de bodem.

 2. Flotatie: Lichtere deeltjes drijven naar de oppervlakte.

 3. Flotatie met Lucht: Verfijnde luchtbelletjes verwijderen meer vervuiling.

 4. Schuimfractionering: Verwijdert opgeloste organische stoffen.

 5. Aerobe Bioreactor: Micro-organismen breken organisch materiaal af.

 6. UV-Desinfectie: Krachtig UV-licht doodt bacteriën en virussen.

Online gebruiksgemak

Hydraloop apparaten worden 24/7 gemonitord via een externe server, en de Hydraloop smartphone app biedt inzicht in je waterbesparing en optimaliseert het gebruik.


Energie besparen

In de winter bespaart Hydraloop energie in je huis door warmte terug te winnen van het gebruikte water en het op kamertemperatuur te hergebruiken voor toiletspoeling en wasmachines.


Wat kan Hydraloop voor jou doen?

 1. Waterbesparing: Met Hydraloop kun je tot wel 45% van je drinkwaterverbruik verminderen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook aanzienlijke besparingen op je waterrekening opleveren.

 2. Milieuvriendelijk: Door water te recyclen, verklein je je ecologische voetafdruk. Minder waterverbruik betekent minder druk op de waterbronnen en een bijdrage aan de duurzaamheid van onze planeet.

 3. Zelfvoorzienendheid: Hydraloop maakt je huis meer zelfvoorzienend. In tijden van droogte of watertekorten heb je een betrouwbare bron van gerecycled water voor essentiële taken zoals toiletspoeling en tuinirrigatie.

 4. Waardevermeerdering van je woning: Een huis uitgerust met een Hydraloop-systeem is aantrekkelijker voor milieubewuste kopers en kan de waarde van je woning verhogen.

 5. Innovatie en comfort: Hydraloop biedt een hoog niveau van automatisering en vereist minimale onderhoud. Het systeem werkt stil en efficiënt, waardoor je nauwelijks merkt dat het aanwezig is.


Met Hydraloop draag je bij aan een duurzame toekomst zonder concessies te doen aan comfort en hygiëne. Ontdek hoe Hydraloop jouw waterverbruik kan halveren en je ecologische voetafdruk kan verkleinen.


Conclusie

Hydraloop biedt een slimme en duurzame oplossing voor waterbeheer in huis. Door grijs water te recyclen, kun je water besparen, je ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Of je nu een milieubewuste huiseigenaar bent of gewoon wilt besparen op je waterrekening, Hydraloop biedt tal van voordelen die je dagelijks leven kunnen verbeteren.


Wil je meer weten over hoe Hydraloop jouw huishouden kan transformeren? Vertel ons dan meer over je woonsituatie of neem contact op met ons team. Samen kunnen we een verschil maken!

Σχόλια


bottom of page