top of page
Search

STAGE SALES EN PARTNER SUPPORT BIJ HYDRALOOP


Hydraloop Systems in Leeuwarden is op zoek naar een ambitieuze student die vanaf 1 september 2023 het Sales en MarCom Team wil ondersteunen. Tijdens deze uitdagende stage heb je contact met Hydraloop Partners van over de hele wereld. Je komt te werken in een internationaal team van gedreven collega's, de voertaal is Engels.Hydraloop ontwikkelt, produceert en verkoopt geavanceerde waterrecyclingsystemen. Met talloze internationale prijzen en onderscheidingen breekt ons jonge, snelgroeiende bedrijf wereldwijd door. Vanuit ons kantoor in Leeuwarden werken we aan het opbouwen van een partnernetwerk dat Hydraloop-systemen verkoopt, installeert en ondersteunt aan zowel particuliere als commerciële klanten.


Jouw profiel

- Je studeert momenteel op bachelor- of masterniveau met een focus op commerciële economie of international business.


- Je hebt cursussen gevolgd op het gebied van verkoop en marketing.


- Je kan zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit.


- Je bent accuraat en resultaatgericht


- Je spreekt en schrijft goed in het Engels en Nederlands (werktaal Engels)


- Als je ervaring hebt met het werken in een CRM en/of PRM systeem is dat een pré.


Start

Je start je stage bij Hydraloop met een aantal intensieve inwerksessies. Hierin doe je alle kennis op die je nodig hebt om zelfstandig te kunnen functioneren. Tijdens het werk word je goed begeleid, is er ruimte om vragen te stellen en krijg je de kans om je snel te ontwikkelen.


Verantwoordelijkheden

- Dagelijks overleg met het Sales Team over prioriteiten


- Verwerken van gegevens van potentiële klanten in het CRM (Pipedrive) en doorsturen naar Hydraloop Partners over de hele wereld.


- Kwalificeren en valideren van potentiële klanten.


- E-mailen en bellen van potentiële klanten en Hydraloop Partners


- Het verwerken van gegevens van Hydraloop Partners in de PRM (Allbound) en andere systemen


- Beantwoorden van vragen van Hydraloop Partners of deze doorgeven aan de juiste collega's.


- Ondersteunen van het Sales en MarCom Team


Team

Je wordt onderdeel van het Hydraloop Sales Team en werkt nauw samen met het MarCom Team. Je werkt ook samen met collega's in de Back Office, R&D en Supply Chain.


Werkplek

Zoals alle medewerkers van Hydraloop werk je deels online en deels op kantoor. Hydraloop is gevestigd in het Wetsus gebouw, op loopafstand van Leeuwarden Centraal Station. We delen ons groene kantoor met verschillende watertechnologie-organisaties. We hebben studenten en PHD's van over de hele wereld in dienst.


Arbeidsvoorwaarden

- Dit is een werkervaringsstage, geen afstudeerstage. Je werkt minimaal 3 dagen per week voor Hydraloop - afhankelijk van de stageperiode en je studie kun je 1 of maximaal 2 dagen per week aan je studie besteden.


- Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding


- Als je geen studenten OV-kaart hebt, vergoeden wij de reiskosten.


Waarom Hydraloop?

Na jaren achter de schermen gewerkt te hebben aan de verdere ontwikkeling van de gepatenteerde technologie, staat Hydraloop nu in de schijnwerpers. Met onze missie willen we een serieuze bijdrage leveren aan een van de grootste uitdagingen van de mensheid: het drastisch verminderen van drinkwatergebruik. Hoe groots onze missie ook is, onze medewerkers zijn nuchter en staan met beide benen op de grond. We zijn een compact, snelgroeiend team dat nauw samenwerkt om onze organisatie en diensten professioneel op te bouwen.


Hydraloop is een levendige omgeving en ontwikkelt zich snel. We bieden veel ruimte voor inbreng van alle collega's.


Kijk voor meer informatie op www.hydraloop.com. Spreekt deze vacature je aan, dan vragen we je een cv en motivatie te sturen naar patricia.klomp@hydraloop.com. Wil je meer weten over de stage, bel dan met Kevin van Dam op +316 - 409 112 63.

留言


bottom of page