top of page
22ecfd31-8e4e-40bb-bc12-7ea4a71586af.JPG

Zorgeloos water besparen
met Hydraloop

Ontdek hoe Hydraloop de waarde van je woning verhoogt

Drinkwaterbedrijven vragen hun klanten steeds vaker om korter te douchen en minder te sproeien in de tuin. De Hydraloop waterrecycler biedt een comfortabel alternatief. 

Hydraloop verkoopt al jaren in Nederland en over de hele wereld. We installeren bij particulieren, maar ook in hotels en sportclubs. We hebben meerdere modellen: voor kleine en grote huizen, voor nieuwbouw en verbouwingen, en voor grotere gebouwen – die worden op maat gemaakt.

Water twee keer gebruiken

Water twee keer gebruiken

Hydraloop's waterrecyclesystemen maken het mogelijk om water in je huis twee keer te gebruiken. De eerste keer in de douche of het bad, en na opvang en reiniging in de Hydraloop een tweede keer, bijvoorbeeld in de wasmachine, het toilet en de tuin.

Hydraloop maakt gebruik van zes geavanceerde waterbehandelingstechnologieën zonder gebruik van filters, membranen of chemicaliën. Dit zorgt voor duurzaam en onderhoudsarm waterrecycling.

Interesse?

Met Hydraloop maak je nu al het verschil. Je verbruikt veel minder water met behoud van comfort en het systeem verhoogt de waarde van je huis. Wat je vandaag installeert, hoef je morgen niet meer te doen.

20230405 Connection Overview (2).png

Hydraloop biedt eenvoudige installatie, energiezuinigheid en
automatische werking met minimaal onderhoud.
Bespaar tot 25-45% water en verhoog de waarde van je huis!

Hydraloop is gecertificeerd en veilig 

De producten van Hydraloop zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en worden geassembleerd door onze productiepartner Technologies Added, een ISO-gecertificeerde slimme productiefabriek gevestigd in Nederland. De waterkwaliteit van Hydraloop is onafhankelijk getest en gecertificeerd door:

NSF 350 Mark_RGB.png
PIA Certificaat logo.jpg
KIWA LOGO.jpeg
2021_-_Belgaqua_600x600.png
SiF_LABEL_LOGO_MEMBERS_FEBRUARY_2019_RVB

NSF: Hydraloop is NSF-350 gecertificeerd en heeft conformiteitscertificaat EN16941-2
 
PIA: Deze internationaal geaccrediteerde testinstantie in Duitsland heeft Hydraloop haar certificaat verleend.
 
KIWA: Deze wereldleider op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC) heeft Hydraloop zijn veiligheidscertificaat verleend.

Het Belgaqua-certificaat keurt alle Hydraloop-modellen goed volgens de EN 1717-norm. 


Hydraloop heeft het Zwitserse kwaliteitslabel 'Efficient Solutions' gekregen van de World Alliance for Efficient Solutions. 

Hydraloop biedt oplossingen voor elk type woning en gebouw

Hydraloop Concealed

Voor appartementen, kleine huizen, tiny houses en retrofit badkamers.

concealed group_edited.png
Hydraloop-07.jpg

Pionier in duurzaam watergebruik

In 2019 verhuisden Daphne en Winston Lee A Fong met hun zoons Tico en Boaz naar hun water-duurzame huis in Den Haag.

"Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Bij de bouw van ons huis hebben we daarom gekozen voor zonnepanelen en besloten we dat water besparen een waardevolle toevoeging zou zijn. Hydraloop heeft een prachtig concept waarmee we ons dagelijkse waterverbruik aanzienlijk verminderen. Op dit moment is water in Nederland nog heel goedkoop en vanzelfsprekend, maar de afgelopen jaren is al gebleken dat dit aan het veranderen is.

 

Het apparaat werkt prima, je merkt niet eens dat het er is. Het is een fijn gevoel dat we het water kunnen hergebruiken zonder er iets voor te hoeven doen of laten. We hebben ook veel plezier van de Hydraloop App. Je krijgt bijvoorbeeld een notificatie als het een goed moment is om de was te doen. De App geeft ook heel duidelijk aan hoeveel water we hebben bespaard en tips hoe je het gerecyclede water zo slim mogelijk in kunt zetten. Het is een fijn gevoel om te weten dat we een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van onze zoons, maar ook voor onze wereld nu, zonder enige concessies te doen aan ons comfort. Bovendien zien we de investering in Hydraloop uiteindelijk terug, omdat de water recycler de waarde van ons huis heeft verhoogd."

Met Hydraloop maak je nu al het verschil. Je verbruikt veel minder water met behoud van comfort, en het systeem verhoogt de waarde van je huis.
Wat je vandaag installeert, hoef je morgen niet meer te doen.

bottom of page